Kisah ini mungkin kisah saya. Kisah penuh peribadi. Boleh jadi tidak akan sesiapa mengerti. Juga tidak akan ada sesiapa peduli. Masing-masing dalam hidup punya cerita, mengapa mahu baca cerita orang lain? Tidak mengapa, saya cuma akan bercerita kepada yang mahu tahu. Barangkali ada pengajaran, barangkali terdapat sesuatu.~Salsabila Fahim :Tunggu Teduh Dulu: Faisal Tehrani~


Sunday, August 19, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433 H.... Sempena bulan syawal ini, saya memohon maaf atas segala kesilapan, kelemahan, kekurangan, kekasaran dan keterlanjuran yang telah saya lakukan. Sudah tak larat nak menulis panjang-panjang, sedikit gambar sebagai penghias blog yang dah terbiar ini.
Saya bersama emak mertua. Kepulangan ayah mertua ke rahmatullah seminggu sebelum Ramadhan masih lagi dirasai. Ini di rumah mertua di Taman U.


Ini di rumah keluarga saya di Pulai Perdana. Semua ahli keluarga sudah pulang ke Terengganu. Saya dan suami bergambar sebelum menziarahi pusara ayah mertua dan terus ke kampung di Taman U.

Inilah kali pertama beraya di JB. Biasanya mesti balik kampung di Terengganu atau Negeri Sembilan. Saya sedang menunggu hari untuk melhairkan cahaya mata yang pertama. Hari Raya pertama ini, saya sudah 39 minggu.
Anak-anak buah penyeri 1 Syawal :)